Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar een specifiek antwoord op uw vraag en vindt u deze hier niet? We helpen graag!

Nee, wij verhuren tegenwoordig zonder dat u borg moet betalen. Wel bent u natuurlijk verantwoordelijk voor de gehuurde jacuzzi en toebehoren. Wanneer wij de jacuzzi en toebehoren terug hebben ontvangen zal de jacuzzi worden gecontroleerd. Mocht de aan u verhuurde jacuzzi niet zoals verhuurd worden terug ontvangen, dan kunnen wij kosten in rekening brengen. Meer informatie over de hoogte van deze kosten vindt u in de algemene voowaarden.

Als u bij ons een jacuzzi huurt ontvangt u:

 • Jacuzzibad
 • Pompunit + slang
 • Afdekzeil
 • Grondzeil
 • Filterhouder + filters
 • Toebehoren om te vullen en leeg te laten lopen
 • Chloortabletten
 • Chloortablettenverspreider
 • PH- / PH+ inclusief PH meter
 • Speciaal reinigingsmiddel
 • Handleiding

Dit is erg eenvoudig, wij leveren een uitgebreide handleiding. U bent hier ongeveer 10 tot 15 minuten mee bezig. Hierna moet u het bad natuurlijk nog wel vullen. Wij adviseren om te vullen met warmwater. U kunt er ook voor kiezen om ons de jacuzzi te laten opzetten en afbouwen, hiervoor rekenen wij €50,- (transportkosten exclusief). Wanneer de locatie gereed is bij onze aankomst zetten wij de jacuzzi op tot en met het starten van het vullen met water.

Wij adviseren u met klem om de jacuzzi met warm water te vullen. Afhankelijk van de druk die uw warmwaterkraan levert duurt het vullen van de 4-persoons jacuzzi 2 uur en het vullen van de 6-persoon jacuzzi 2,5 uur.

Zorg er altijd voor dat u een geaard stroompunt heeft dat 230V kan leveren en 10A aankan, let hier ook op als u verlengsnoeren gebruikt. Iedere jacuzzi neemt dus ongeveer 10 A af. Een normale stroomgroep in huis kan 16 A aan, dit betekent dus dat wanneer u meerdere jacuzzi's huurt, ieder bad op een aparte groep moet.

Ook hiervoor vindt u een uitgebreide uitleg in onze handleiding. Het leeglopen kan met behulp van een tuinslang en dompelpomp (meegeleverd), dit duurt gemiddeld 30 minuten. Nadat het water eruit is kost het ongeveer 15 minuten om de jacuzzi te reinigen, af te drogen en op te vouwen. Als wij de jacuzzi komen ophalen bij u kunnen wij het voor u afbouwen mits u de jacuzzi al heeft laten leeglopen. Door ons afbouwen kan alleen in combinatie met bezorging en installatie, de kosten voor installatie en afbouwen is €50,- (exclusief transportkosten).

De jacuzzi is geschikt voor binnen en buiten. U heeft een vlakke ondergrond nodig om te voorkomen dat het water aan 1 kant over de rand stroomt. Voor de 4-persoons jacuzzi heeft u een ruimte nodig van 2,3 m x 2,4 m nodig. De 6-persoons variant neemt een ruimte van 2,5 m x 2,6 m in.

Zeer waarschijnlijk wel. Als uw achterbank neergeklapt kan worden past het zelfs in een kleine 3-deurs auto. Sterker nog, in een opel corsa (zonder passagiers) passen 2 jacuzzi baden.
Afmeting circa: 80 cm lang / 60 cm breedt / 60 cm hoog

Op moment dat u bij ons een reservering maakt vragen wij een copy van uw legitimatiebewijs. Uw bsn nummer mag afgeschermd worden. Het legitimatiebewijs dient ter verificatie van uw naam en geboortedatum omdat wij zelfstandige (niet personeel bezette) afhaal locaties hebben. Na het einde van de huurperiode verwijderen wij uw copy legitimatie uit ons systeem.

Ja, wij verwachten het bad schoon en droog terug. Speciaal reinigingsmiddel leveren wij hiervoor altijd bij. GEBRUIK GEEN ANDERE MIDDELEN! Indien de jacuzzi en eventuele toebehoren vervuild of beschadigd terug komen, brengen wij hiervoor kosten in rekening. Meer over deze kosten en de hoogte hiervan vindt u in onze algemene voorwaarden.

Het water kan maximaal tot 42 graden worden verwarmd. Afhankelijk van de buitentemperatuur zal het water met gemiddeld 1,5 graden per uur stijgen. Hierom adviseren wij u met warm water te vullen (niet warmer dan 40 graden). Uit ervaring adviseren wij een temperatuur van 38 tot 40 graden in te stellen.

Nee, het filtersysteem, de bijgeleverde chloortabletten en andere water onderhouds middelen zorgen voor schoon water.

De kosten voor het verbruik zijn relatief laag, voor het vullen met warm water bent u nog geen 3 euro kwijt. Aan elektriciteitskosten bent u ongeveer 2 tot 3 euro per dag kwijt in de zomer. En in de winter rond de 5 euro. U kunt de jacuzzi ook tijdelijk op een lagere temperatuur instellen wanneer u deze niet gebruikt. Daarmee bespaart u eenvoudig een paar euro per dag.

Omdat wij gaan voor een eerlijke en transparante prijs rekenen wij geen extra toeslagen op feestdagen.

Ja, dit is mogelijk. In de eerste stap van het reserveringproces kunt u de aantallen voor de jacuzzi, toebehoren en extra's verhogen. Let wel dat de borgsom per jacuzzi berekend wordt. Mocht u aanhuren voor een evenement of organisatie neem gerust contact met ons op voor een aangepast aanbod.

Onze klanten aan het woord “Leuk weekend gehad! Makkelijk geregeld en goede service.” Sascha Bolk - Weekend
Jacuzzi huren Amsterdam
Onze klanten aan het woord “Zelf ophalen en terug brengen werkt perfect. Kwaliteit van het bad was ook boven verwachting. Is zeker een aanrader!” Klant - Week
Jacuzzi huren Nijmegen
Vragen?

Onze klantenservice
helpt graag verder!

Klantenservice medewerker
020 - 213 4094

Dagelijks 08:00 - 22:00

E-mail ons

7 dagen per week antwoord.

Veelgestelde vragen

Meer dan 25 antwoorden